Over flowrish

De naam Flowrish is afgeleid van het Engelse woord flourish, wat staat voor floreren en opbloeien. Flow betekent stroom/stroming van energie.
Als je deze twee betekenissen samenvoegt, kom je uit op de betekenis van Flowrish: Het laten stromen van (jouw) energie, waardoor jij kunt floreren in jouw leven.

onze missie

De missie van Flowrish is: Het herstellen van het zelfhelend vermogen van lichaam en geest. Dit doen wij via edelstenen, handgemaakte sieraden en natuurgeneeskundige behandelingen die kunnen bijdragen in het helingsproces. 

Ieder mens wordt geboren met het vermogen om lichaam en geest zelfstandig te herstellen wanneer deze uit balans zijn. Naarmate je ouder wordt en diverse levensgebeurtenissen meemaakt, kan het voorkomen dat jouw energie niet goed meer stroomt. 

Hierdoor kunnen er blokkades ontstaan en kan het zelfhelend vermogen van lichaam en geest worden aangetast.

Flowrish helpt je om deze blokkades te verwijderen, waardoor je energie vrijuit kan stromen. Wanneer je energie stroomt heb je toegang tot diverse hulpbronnen, die je op hun beurt weer helpen in jouw helingsproces. Heling zorgt dat je weer in lijn komt met jouw lichaam en geest . En wanneer je in lijn bent met jezelf, is alles mogelijk.

over cherish

Mijn naam is Cherish Rose en vanuit mijn behoefte om anderen te helpen en verlichting te brengen, ben ik Flowrish gestart.

Met Flowrish wil ik een plek creëren waarin je écht jezelf kan en mag zijn. Dit is de plek waar je de rollen die je dagelijks vervult van je mag afschudden en de volledige aandacht naar jezelf mag richten. Dit is de plek waar je kwetsbaar mag zijn.
Kwetsbaarheid tonen geeft kracht. Het zorgt voor verbinding; eerst naar binnen en dan naar buiten.

Dit is ook precies wat Flowrish mogelijk maakt… Naar binnen keren om te onderzoeken wat er nog geheeld mag worden. Heling bieden waar nodig, op de manier die goed bij jou aansluit.
Want na heling kun je volledig gebruik maken van jouw potentieel en floreren in het leven.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

en ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling