over Flowrish

De naam Flowrish is afgeleid van het Engelse woord flourish, wat staat voor floreren en opbloeien. Flow betekent stroom/stroming van energie.

Als je deze twee betekenissen samenvoegt, kom je uit op de betekenis van Flowrish: Het laten stromen van (jouw) energie, waardoor jij kunt floreren in jouw leven.

Flowrish is opgericht door Cherish Rose. Lees hier meer over Cherish.

Onze missie

De missie van Flowrish is: Het herstellen van het zelfhelend vermogen van lichaam en geest. Dit doen wij via edelstenen, kristallen, handgemaakte sieraden en natuurgeneeskundige behandelingen die kunnen bijdragen in het helingsproces.

Ieder mens wordt geboren met het vermogen om lichaam en geest zelfstandig te herstellen wanneer deze uit balans zijn. Naarmate je ouder wordt en diverse levensgebeurtenissen meemaakt, kan het voorkomen dat jouw energie niet goed meer stroomt.

Hierdoor kunnen er blokkades ontstaan en kan het zelfhelend vermogen van lichaam en geest worden aangetast.

Flowrish helpt je om deze blokkades te verwijderen, waardoor je energie vrijuit kan stromen. Wanneer je energie stroomt heb je toegang tot diverse hulpbronnen, die je op hun beurt weer helpen in jouw helingsproces. Heling zorgt dat je weer in lijn komt met jouw lichaam en geest. En wanneer je in lijn bent met jezelf is alles mogelijk.

Onze waarden

Onze waarden zijn Liefde, Integriteit, Vakkundig en Authentiek. Gezamenlijk vormen zij het woord Liva. Dit is afgeleid van het Zweedse woord ‘Liv’, wat leven betekent.

Deze waarden laten in vier woorden zien waar we als Flowrish voor staan en wat we belangrijk vinden.

1

Liefde

Wij werken vanuit het hart. In al onze behandelingen en trajecten, werken wij met een liefdevolle benadering. Wij kijken zonder oordeel naar cliënten, zodat zij volledig zichzelf kunnen zijn.

2

Integriteit

Wij gaan zorgvuldig om met persoonlijke en/of gevoelige informatie. Onze communicatie is open en transparant. Wij hechten waarde aan duidelijke afspraken en komen deze na.

3

Vakkundig

Professionaliteit en deskundigheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde professionals die hun vak verstaan.

4

Authentiek

Openheid en eerlijkheid vormt de basis in alles wat wij doen. Wij staan dicht bij onszelf en stimuleren cliënten hetzelfde te doen. We streven naar echtheid in plaats van perfectie.

When you are willing to feel it,
you can heal it.

Onze visie

We zien jouw lichaam als de plek waar je ziel woont. Dé plek waar jouw levensenergie stroomt of hoort te stromen. Wanneer je regelmatig over je eigen grenzen gaat, kunnen lichaam en geest overbelast worden.
Hierdoor kunnen blokkades ontstaan. Blokkades kunnen vervolgens weer zorgen voor ziektes, stilstand en achteruitgang. 

Bij Flowrish helpen wij om blokkades op te heffen zodat jouw levensenergie weer gaat stromen. Dit doen wij via onze natuurlijke geneeswijzen om het zelfgenezend vermogen in jouw lichaam te versterken. Want wanneer jij weer toegang hebt tot jouw hulpbronnen, kan jij jezelf helen.

CherishRosebyAmber&Wolf-5 (2)

Onze partners

Bekijk onze webshop voor mooie edelstenen en edelsteenproducten.

Laat je energie stromen door onze healings: Reiki, Chakra Healing en Holistische Massage.

Flowrish

De Binderij 9
1321 EE Almere
geopend op ma t/m vr van 9.00 - 17.00 uur (op afspraak)

info@flowrish.nl
06-52853591

KVK: 68540159
IBAN: NL04SNSB0947897763
BTW: NL002189004B28

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

en ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling