Previous
Next

Wat is Chakra Healing?

Chakra Healing is gericht op het openen en balanceren van de chakra’s. 

Door middel van handopleggingen op de chakra’s en het gebruik van edelstenen, worden blokkades opgeheven. Hierdoor kan de energie vrij door het lichaam stromen.

over Chakra's

De naam “Chakra” stamt af uit het Sanskriet (Indiase Hindoeïsme) en betekent cirkel of wiel. Je kunt de chakra’s dan ook zien als tandwielen die de energie in jouw lichaam laten stromen.

Wanneer één wiel niet goed meer functioneert, heeft dit ook effect op de andere wielen en kan de energie niet alle plekken in jouw lichaam bereiken. Als dit lange tijd aanhoudt, kunnen er blokkades op deze wielen ontstaan. Blokkades kunnen vervolgens weer zorgen voor energetische verstoringen en diverse ziekten.

01

De behandeling

We starten met een uitgebreide intake, voorafgaand aan de Chakra Healing. Tijdens deze intake wordt de aanleiding van jouw bezoek besproken en de mogelijke blokkades die je ervaart. Na de intake start de Chakra Healing van 60 minuten.

De behandeling vindt plaats op een comfortabele behandeltafel, waar je volledig kunt ontspannen. Je kunt jouw kleding aanhouden tijdens de behandeling. Door middel van handopleggingen en edelstenen op jouw chakra’s, worden deze geopend en in balans gebracht. 

Een sessie is vaak voldoende voor het verwijderen van lichte blokkades op de chakra’s. Indien er toch zwaardere blokkades naar voren komen die niet binnen een sessie te verhelpen zijn, wordt een advies behandelplan opgesteld. 

02

Voor wie?

Onze Chakra Healing is bij voorkeur geschikt voor (jong)volwassenen vanaf 21 jaar. Vanaf deze leeftijd zijn de eerste drie chakra’s grotendeels ontwikkeld waardoor het mogelijk is om goed te kunnen aarden. Dit heeft een bevorderende werking op het verwijderen van blokkades. 

Chakra Healing kan een positief effect hebben op:

  • het zelfvertrouwen
  • seksuele blokkades
  • innerlijke kracht
  • zelfliefde
  • communicatievermogen
  • intuïtie
  • spirituele ontwikkeling


Kinderen of jongvolwassenen onder de 21 jaar die blokkades ervaren, kunnen wij behandelen met Reiki.

03

Door wie?

De Chakra Healings worden verzorgd door Cherish Rose.

Cherish is een gecertificeerd Energetisch therapeut. Dankzij haar kennis op het gebied van o.a. de werking van edelstenen, Traditionele Chinese Geneeskunde en chakra’s kan zij gemakkelijk aanvoelen wat nodig is om chakra’s te openen en te balanceren.

Founder of Flowrish

Chakra oefening

Schrijf je in voor de gratis Chakra Healing!

Tijdens deze gratis 7-daagse Chakra Healing – die je gewoon thuis kunt uitvoeren – leer je hoe je jouw chakra’s kunt openen en balanceren met behulp van edelstenen. 

Onze tarieven

Een Chakra Healing start met een uitgebreide intake die wordt opgevolgd door een chakra behandeling. De sessie wordt afgesloten met een uitgebreide evaluatie waarin wederzijdse bevindingen gedeeld kunnen worden. 

Tijdens de Chakra Healing wordt er aandacht besteed aan de zeven hoofdchakra’s en gebruik gemaakt van edelstenen. 

Via onderstaande knop kun je gemakkelijk een afspraak inplannen. Je kunt uiteraard ook contact opnemen via info@flowrish.nl.

Chakra Healing (60 minuten)

75,-
  • Intakegesprek
  • Chakra Healing (inclusief gebruik van edelstenen)
  • Uitgebreide evaluatie
Bekijk onze webshop voor mooie edelstenen en edelsteenproducten.

Laat je energie stromen door onze healings: Reiki, Chakra Healing en Holistische Massage.

Flowrish

De Binderij 9
1321 EE Almere
geopend op ma t/m vr van 9.00 - 17.00 uur (op afspraak)

info@flowrish.nl
06-58012633

KVK: 68540159
IBAN: NL04SNSB0947897763
BTW: NL002189004B28

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

en ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling