wat is chakra healing?

Chakra Healing is gericht op het openen en balanceren van de chakra’s. 

Door middel van handopleggingen op de chakra’s en het gebruik van edelstenen, worden blokkades opgeheven. Hierdoor kan de energie vrij door het lichaam stromen.

over chakra's

De naam “Chakra” stamt af uit het Sanskriet (Indiase Hindoeïsme) en betekent cirkel of wiel. Je kunt de chakra’s dan ook zien als tandwielen die de energie in jouw lichaam laten stromen.

Wanneer één wiel niet goed meer functioneert, heeft dit ook effect op de andere wielen en kan de energie niet alle plekken in jouw lichaam bereiken. Als dit lange tijd aanhoudt, kunnen er blokkades op deze wielen ontstaan. Blokkades kunnen vervolgens weer zorgen voor energetische verstoringen en diverse ziekten.

De behandeling

Chakra Healing opent en balanceert de chakra’s.

We starten met een uitgebreide intake, voorafgaand aan de Chakra Healing. Tijdens deze intake wordt de aanleiding van jouw bezoek besproken en de mogelijke blokkades die je ervaart. Na de intake start de Chakra Healing van 60 minuten.

De behandeling vindt plaats op een comfortabele behandeltafel, waar je volledig kunt ontspannen. Je kunt jouw kleding aanhouden tijdens de behandeling. Door middel van handopleggingen en edelstenen op jouw chakra’s, worden deze geopend en in balans gebracht. 

Een sessie is vaak voldoende voor het verwijderen van lichte blokkades op de chakra’s. Indien er toch zwaardere blokkades naar voren komen die niet binnen een sessie te verhelpen zijn, wordt een advies behandelplan opgesteld. 

Voor wie?

Chakra Healing is voornamelijk geschikt voor volwassenen. 

Onze Chakra Healing is bij voorkeur geschikt voor (jong)volwassenen vanaf 21 jaar. Vanaf deze leeftijd zijn de eerste drie chakra’s grotendeels ontwikkeld waardoor het mogelijk is om goed te kunnen aarden. Dit heeft een bevorderende werking op het verwijderen van blokkades. 

Chakra Healing kan een positief effect hebben op:

  • het zelfvertrouwen
  • seksuele blokkades
  • innerlijke kracht
  • zelfliefde
  • communicatievermogen
  • intuïtie
  • spirituele ontwikkeling

Kinderen of jongvolwassenen onder de 21 jaar die blokkades ervaren, kunnen wij behandelen met Reiki.

schrijf je in voor de gratis chakra healing!

Tijdens deze gratis 7-daagse Chakra Healing – die je gewoon thuis kunt uitvoeren – leer je hoe je jouw chakra’s kunt openen en balanceren met behulp van edelstenen. 

Ons tarief

Een Chakra Healing start met een uitgebreide intake die wordt opgevolgd door een chakra behandeling. De sessie wordt afgesloten met een uitgebreide evaluatie waarin wederzijdse bevindingen gedeeld kunnen worden. 

Tijdens de Chakra Healing wordt er aandacht besteed aan de zeven hoofdchakra’s en gebruik gemaakt van edelstenen. 

Via onderstaande knop kun je gemakkelijk een afspraak inplannen. Je kunt uiteraard ook contact opnemen via info@flowrish.nl.

Chakra Healing (60 minuten)

  • Voorbespreking
  • Chakra Healing (incl. edelstenen)
  • Uitgebreide evaluatie

€ 75,-

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

en ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling