Flowrish - Natural Healing

Wij helpen je om het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam en geest te herstellen.

Dit doen wij via natuurlijke geneeswijzen die blokkades in jouw energiebanen verwijderen, waardoor je de volledige toegang tot jouw energie krijgt.

Hierdoor ben je in staat jezelf te helen en kun je (weer) floreren in jouw leven.

Onze methoden

reiki-flowrish

Reiki

Een krachtige healingsmethode door middel van handopleggingen op het lichaam.

CherishRosebyAmber&Wolf-48

Chakra Healing

Healingsmethode met edelstenen waarin chakra’s worden geopend en in balans gebracht.

CherishRosebyAmber&Wolf-56

Holistische Massage

Helende massagemethode die zorgt voor diepe ontspanning waardoor niet-verwerkte emoties en trauma’s opgelost worden.

Onze visie

Jouw lichaam is de plek waar je ziel woont. Dé plek waar jouw levensenergie stroomt of hoort te stromen. Door regelmatig over je eigen grenzen te gaan, raken jouw lichaam en geest overbelast. Hierdoor kan de energie niet goed meer stromen.

Je kunt dit vergelijken met je adem inhouden. De eerste seconden gaat dit prima, maar naarmate de tijd verstrijkt kan je hoofdpijn krijgen en duizelig worden. Jouw ademhaling stopt en kan niet meer de plekken bereiken die zuurstof nodig hebben.

Ditzelfde proces geldt ook voor je energiestroom. Wanneer jouw energie niet de juiste plek kan bereiken, ontstaan hier blokkades. En blokkades kunnen zorgen voor ziektes, stilstand en achteruitgang.

Bij Flowrish helpen wij om blokkades op te heffen zodat jouw levensenergie weer gaat stromen. Dit doen wij via onze natuurlijke geneeswijzen om het zelfgenezend vermogen in jouw lichaam te versterken. Want wanneer jij weer toegang hebt tot jouw hulpbronnen, kan jij jezelf helen.

Where intention goes,
energy flows.

CherishRosebyAmber&Wolf-26

Energie oefening

Neem enkele minuten de tijd en creëer een fijne plek voor jezelf. Haal een aantal keer goed en diep adem. Doe dit net zo lang totdat jij je ontspannen voelt.

Ga nu terug naar een moment waarop je heel enthousiast was. Leef je volledig in, in dat moment. Voel wat je toen voelde. Zie wat je toen zag. Hoor wat je toen hoorde…

En, voel jij jouw energie al beter stromen?

Onze holistische aanpak

01


Energie

Al onze behandelingen hebben een holistische aanpak. Wij werken volgens de 5 natuurgerichte principes.

Wereldwijd wordt energie gezien als de basis van het leven. Zonder energie fungeert het lichaam niet optimaal en kan er geen genezing plaatsvinden. Voldoende energie is een eerste prioriteit. Hierna kan er een evenwichtig stromen van energie plaatsvinden en blokkades worden opgeheven.

02

Prikkel-
overdracht

De prikkeloverdracht komt tot stand via je zenuwstelsel. Via de hersenen worden prikkels via het zenuwstelsel naar de rest van je lichaam gestuurd. Dit kun je ook zien als communicatienetwerk, ofwel ‘telefoonlijn’ van je lichaam. 

De prikkeloverdracht zorgt er ook voor dat bepaalde signalen, bijvoorbeeld over wat nodig is voor je herstel, aan het lichaam worden doorgegeven. Een goede prikkeloverdracht is onmisbaar om goed te kunnen functioneren en herstellen.

03


Drainage

In het dagelijks leven heeft ons lichaam regelmatig te maken met overbelasting door afvalstoffen, zoals bijvoorbeeld het inademen van vervuilde lucht of bepaalde toevoegingen in onze voeding. Daarnaast kan ons lichaam zelf een overbelasting van afvalstoffen creëren, bijvoorbeeld in situaties waarin de bloedcirculatie niet optimaal functioneert. 

Ons lichaam is onder gunstige omstandigheden in staat om de meeste afvalstoffen zonder problemen uit te scheiden. Helaas is dit niet altijd mogelijk en kunnen er teveel afvalstoffen in het lichaam blijven zitten. Hierdoor is het wenselijk om het lichaam te ondersteunen en te stimuleren om afvalstoffen uit te scheiden.

04


Voeding

Voeding onderhoudt je cellen en voorziet deze van brandstof. Je dagelijkse voeding is één van de belangrijkste componenten voor een fit en gezond lichaam en een scherpe geest.

Bepaalde voedingsmiddelen worden niet door iedereen even goed verdragen. Door gericht voedingsadvies worden er voedingsmiddelen aangeraden die aansluiten bij jouw constitutie en omstandigheden.
Hierdoor weet je wat passend is voor jou en welke hoeveelheden je hierin kunt hanteren.

 

05

Geestelijk welzijn

Naast de voorgaande principes beïnvloeden emotionele, mentale en spirituele aspecten jouw gezondheid en welzijn. Bewustzijn over je belemmerende denk- en gedragspatronen is dan ook erg belangrijk. 

Door zorgen of andere geestelijke spanningen kunnen veel klachten, zoals maagklachten, hoofdpijn of verkrampte spieren ontstaan. Tijdens onze behandelingen leer je de belemmerende patronen op een gezonde manier te veranderen, te doorbreken of los te laten. Dit helpt niet alleen bij jouw herstel, maar zorgt er ook voor dat je in de toekomst in balans kunt blijven.

Onze webshop

Bekijk onze webshop voor mooie edelstenen en edelsteenproducten.

Laat je energie stromen door onze healings: Reiki, Chakra Healing en Holistische Massage.

Flowrish

De Binderij 9
1321 EE Almere
geopend op ma t/m vr van 9.00 - 17.00 uur (op afspraak)

info@flowrish.nl
06-58012633

KVK: 68540159
IBAN: NL04SNSB0947897763
BTW: NL002189004B28

AGB-code praktijk: 90093305

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

en ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling